Webdesign

Webdesign

Een passende website voor uw organisatie
Een website is tegenwoordig in veel gevallen een belangrijk middel om te communiceren. Het is daarom erg belangrijk dat uw website aansluit bij uw visie en bedrijfsvoering. Bevat uw website relevante informatie en heeft deze de juiste uitstraling dan vergroot dit de kans op online succes.

Gebruiksvriendelijk
Een belangrijk aspect van een succesvolle website is tevens dat deze gebruiksvriendelijk is en een heldere structuur heeft. Door het vaststellen en goed bestuderen van uw doelgroep is het mogelijk een sluitend ontwerp bij de behoeften van uw doelgroep te maken.

Vindbaar
Het internet groeit en er komen dagelijks vele nieuwe websites bij. Om serieus de strijd aan te kunnen gaan met uw concurrenten is het belangrijk dat uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Vissky kan u helpen met het optimaliseren van de site en zorgen dat deze optimaal indexeerbaar wordt voor zoekmachines.

Maatwerk
Ieder bedrijf, iedere website, iedere doelgroep; allemaal anders. Maatwerk is dus meer regel dan uitzondering bij Vissky. Wel proberen we zoveel mogelijk standarisatie aan te brengen in de sites. Hierdoor is snel schakelen weer mogelijk.

Techniek
Ook de technische kant van een website kan door ons verzorgd worden. Denk hierbij aan het hosten van de site in een 24 * 7 gecontroleerde omgeving. Deze technische ruimte is te vinden in het KPN DC2 Datacenter te Amsterdam. Een van KPN’s belangrijkste Datacentra!

Kijk snel in het portfolio om te zien wat Vissky voor uw bedrijf kan betekenen.